Kaffe, choklad och brynt smör i höst

Foto MostPhotos
”Smaka på kaffe, choklad och brynt smör i höstens nyheter!” Uppmaningen kommer från Triumfglass som laddar för hösten med nyheter.

Årets stycksaksnyhet Brynt smör, har blivit en storsäljare på glasskartan, skriver Triumfglass som meddelar att lagom tills hösten smyger sig på så kommer den att finnas tillgänglig som flerpack.
– Farbror Arnes flerpack har ökat i försäljning med över 60% från tidigare år och det känns fantastiskt kul att kunna erbjuda Brynt Smör i flerpack till våra konsumenter, säger Felix Müntzing hos Triumfglass.
– Glassen är en härlig vaniljglass gjord på färsk grädde med brynt smör, doppad i gyllene choklad och karamellcrumbs. 

Triumfglass lanserar även Capuccino som dessertglass i sin 0,5-litersserie.
Smaken kom i kulglassortimentet i våras och blev en favorit under sommaren. Därför lanseras den nu även i dagligvaruhandeln.

Det är en krämig cappucino-gräddglass med kassesås gjord på svensk grädde i fabriken i Sävedalen utanför Göteborg.

Den sista nyheten för hösten för Triumfglass del är att man i serien Gammaldags gräddglass kommer med smaken Krossade chokladlinser – och lovar att den passar lika bra till barnkalaset som framför en film i soffan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil