Kiviks musteri säljer enheten i Stenhamra

Pressbild, Kiviks Musteri
Kiviks musteri säljer sin produktionsenhet i Stenhamra utanför Stockholm och väljer att koncentrera sin produktion till hemmaplan i Kivik.

Kiviks musteri skriver i ett pressmeddelande att man beslutat sig för att ”fokusera produktionen” till Kivik och att man som en konsekvens av det säljer sin produktionsenhet i Stenhamra utanför Stockholm.
Där har produktion främst handlat om legotillvaron av EMV i plastförpackningar, enligt företaget.

Kiviks musteri köpte företaget 2014 men säljer nu till svenskägda Deleo AB som tar över från 1 oktober.
– Vi känner trygghet i att de nya ägarna kommer att driva verksamheten vidare på ett sätt som säkrar arbetsplatserna för de anställda, något som varit viktigt i vårt arbete med att lämna Stenhamra, säger Kiviks musteris vd Thomas Jensen. 
– Samtidigt är det viktigt att vi därmed säkrat att våra kunder även fortsättningsvis har tillgång till de svensktillverkade varor produktionen i Stenhamra är inriktad på, tillägger Jensen.

Kiviks musteri säljer enheten i Stenhamra för att kunna fokusera bolagets hela produktion till Kivik, som man uttrycker det i en pressrelease som även hävdar att ”därmed frigörs synergier nödvändiga för att möta en allt hårdare konkurrens”.

– Intresset för våra varor är stort bland konsumenter, men vi behöver anpassa hela verksamheten till de förutsättningar på marknaden vi har att förhålla oss till, slår Thomas Jensen fast.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil