Kiviks musteri säljer enheten i Stenhamra

Pressbild, Kiviks Musteri
Kiviks musteri säljer sin produktionsenhet i Stenhamra utanför Stockholm och väljer att koncentrera sin produktion till hemmaplan i Kivik.

Kiviks musteri skriver i ett pressmeddelande att man beslutat sig för att ”fokusera produktionen” till Kivik och att man som en konsekvens av det säljer sin produktionsenhet i Stenhamra utanför Stockholm.
Där har produktion främst handlat om legotillvaron av EMV i plastförpackningar, enligt företaget.

Kiviks musteri köpte företaget 2014 men säljer nu till svenskägda Deleo AB som tar över från 1 oktober.
– Vi känner trygghet i att de nya ägarna kommer att driva verksamheten vidare på ett sätt som säkrar arbetsplatserna för de anställda, något som varit viktigt i vårt arbete med att lämna Stenhamra, säger Kiviks musteris vd Thomas Jensen. 
– Samtidigt är det viktigt att vi därmed säkrat att våra kunder även fortsättningsvis har tillgång till de svensktillverkade varor produktionen i Stenhamra är inriktad på, tillägger Jensen.

Kiviks musteri säljer enheten i Stenhamra för att kunna fokusera bolagets hela produktion till Kivik, som man uttrycker det i en pressrelease som även hävdar att ”därmed frigörs synergier nödvändiga för att möta en allt hårdare konkurrens”.

– Intresset för våra varor är stort bland konsumenter, men vi behöver anpassa hela verksamheten till de förutsättningar på marknaden vi har att förhålla oss till, slår Thomas Jensen fast.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil