Kronfågel lanserar nya enklare Chickypack

Foto Pressbild
Kronfågel lanserar nu Kronfågel Chickypack, en förpackningslösning för att man enkelt ska kunna tina exakt det antal filéer man vill ha, vilket man hoppas ska bidra till minskat matsvinn.

– Vi arbetar ständigt för att underlätta matlagningen för våra konsumenter och våra förpackningar är en viktig del av det arbetet, säger Joacim Malmenborn som är marknadschef hos Kronfågel.

– Med Chickypack kan du enkelt riva av antalet filéer som önskas och sedan lägga tillbaka resten i frysen utan att hållbarhet eller kvalitet påverkas.

Den nya produkten innehåller fyra kycklingfiléer à cirka 150 gram tyck och öppnas enkelt med en flik.

Varje kycklingfilé har ett förpacknings- och bäst före-datum så att man enkelt kan se märkningen vare sig man tillagar en eller flera filéer per tillfälle.

– Ofta kan det ju bli så att man hittar infrysta saker längst in i frysen som man glömt vad det är eller hur gamla de är vilket leder till att man lätt kastar dem och det blir kostsamt för såväl plånbok som planeten. Vi hoppas Chickypack kan bidra till minskat matsvinn, säger Joakim Malmenborn.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil