Kroppsvårdsserie med fokus på doft

Foto Pressbild
Blomsterängar, exotiska frukter och vaniljdrömmar! Detta kan du förvänta dig av den nya kroppsvårdsserien Scented Care från Apolosophy – Apotek Hjärtats eget varumärke. Serien består av sex prisvärda produkter för kroppen, som både doftar gott och återfuktar huden.

Apotek Hjärtat introducerar stolt sin senaste kroppsvårdsserie, Apolosophy Scented Care, som kombinerar funktionalitet med emotionell njutning. Serien består av tre friskt doftande duschkrämer med tillhörande kroppslotioner, designade för att ge både en lyxig känsla och en vårdande effekt på huden.

”Hudvård behöver inte enbart vara funktionellt utan det kan också vara emotionellt och där spelar doft, design och textur en avgörande roll. Med nya Apolosophy Scented Care vill vi därför erbjuda tre olika fantastiska doftkombinationer med lika vårdande egenskaper. Dessutom hoppas vi att produkterna ska bidra till en känsla av lyx och välbefinnande,” säger Linda Senning, produktchef EMV på Apotek Hjärtat.
Produkterna i serien är unika i sin doft och design. De tre doftkombinationerna är blommor och mysk, vanilj och mandel samt grapefrukt och mango. Varje produkt har en distinkt personlighet och karaktär, vilket gör det lätt för användaren att hitta en favorit som passar just deras smak.

Alla produkter i Scented Care-serien innehåller fuktgivande och vårdande ingredienser som glycerin och mandelolja. Duschkrämerna är dessutom berikade med provitamin B5 (panthenol), medan kroppslotionerna innehåller sheasmör och squalane för extra återfuktning och vård. Samtliga produkter är dermatologiskt testade, vilket garanterar deras mildhet och effektivitet för alla hudtyper.

Med Apolosophy Scented Care erbjuder Apotek Hjärtat en komplett kroppsvårdsupplevelse som inte bara tar hand om huden utan även sinnena, genom noggrant utvalda doftkombinationer och en lyxig design.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil