Lakritsföretag lanserar sommarsmak

Foto Pressbild
Lakrids by Bülow har lanserat en ny sommarsötsaksmix, Mixed Summer Jar, med två populära fruktiga smaker, B-Passion Fruit och Mellow Yellow Læmon, täckta med vit choklad. Godiset är tillverkat av hållbara material och kan köpas online eller i butik.

Sommar, sol och lakrits – vad kan vara bättre? LAKRIDS BY BÜLOW har nu lanserat sin nya MIXED SUMMER JAR, en blandning av två av deras mest populära fruktiga smaker: B-PASSION FRUIT och MELLOW YELLOW LÆMON. Båda smakerna är täckta med vit choklad och kan också köpas separat.

En solig resa till Medelhavet
Genom den unika kombinationen av salt lakrits, färska sommarfrukter och vit choklad, tar MIXED SUMMER JAR dig på en solig resa till Medelhavet. Smakerna är en perfekt balans mellan söta, salta och friska smaker, vilket definitivt kommer att fresta dina smaklökar i sommar. Lakritskärnan är virvlad i vit choklad, grädde och vanilj för att säkerställa den perfekta balansen mellan sötma, syrlighet och sälta.

De två smakerna i MIXED SUMMER JAR

MELLOW YELLOW LÆMON är en unik kombination av salt lakrits och citron, en av naturens fräschaste frukter. Kombinationen av citron och lakrits är inspirerad av en tävlingsvinnare som föreslog smaken ”lemon custard”. Lakritskärnan är täckt med vit choklad och grädde och har en perfekt balans mellan sötma, syrlighet och sälta.

B-PASSION FRUIT är en sötsyrlig lakrits täckt av vit choklad och passionsfrukt. Passionsfruktens syra i kombination med chokladens sötma skapar en perfekt munsbit, med lakritskärnan avslutad med ett delikat knaprigt sockerskal.

Hållbarhet i fokus
Precis som alla produkter från LAKRIDS BY BÜLOW har MIXED SUMMER JAR tagits fram med hållbarhet i åtanke. Företaget var det första konfektyrföretaget i världen att använda 100 % återvunnen plast sedan 2019. Alla lakritsprodukter är tillverkade i Köpenhamn, och de är stolta över att kunna meddela att fabriken sedan 2020 drivs med 100 % grön energi.

Tillgänglig från 11 maj
MIXED SUMMER JAR är tillgänglig från 11 maj på lakridsbybulow.se och i butik. Så varför inte ta en paus från sommarsolen och njut av en solig smakresa till Medelhavet?

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil