Lanserar 3D-printat på fem restauranger

Foto Pressbild
Två rätter med 3D-printat växtbaserat kött, från Redefine Meat, erbjuds nu på Pinchos fem Stockholmsrestauranger.

Butikstrender har tidigare refererat (och provsmakat) det nya 3D-printade köttalternativ som kommer från israeliska Redefine Meat.
Nu lanserar Pinchos, som första svenska restaurangföretag, företagets 3D-printade köttalternativ.

– Smaken och texturen i det 3D-printade köttet efterliknar traditionellt kött i väldigt hög grad och jag tror att många köttälskare kommer ha svårt att känna skillnaden när de provsmakar, säger Per Larsson, matutvecklingsansvarig på Pinchos.

Hos Pinchos tror man att det nya 3D-printade icke-animaliska ”köttet” kommer att revolutionera marknaden.

– Under de senaste två åren har vi förändrat stora delar av vår meny med ett tydligt fokus på kvalitet och smaksättning. Vi är också ett innovativt techdrivet bolag i grunden och att lansera 3D-printat kött på menyn är bara ett exempel på hur vi fortsätter att driva innovation framåt inom restaurangbranschen. Vi tror att tekniken är ett stort steg för en mer hållbar framtid för matindustrin, säger Patrik Back, vd för Pinchos, hos Food Supply.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil