Lanserar möbeldetaljer i nyriggat samarbete

Visst gör det ont när knoppar brista – men Clas Ohlsons ska hålla | Foto: Pressbild
Clas Ohlson lanserar möbelben och knoppar i samarbete med Prettypegs. Produkterna finns tillgängliga i butik och online från och med vecka 26.

Clas Ohlson landar ett nytt samarbete med Prettypegs och här handlar det om möbelben och knoppar.
Med designkollektionen ”Clas” möbelben och knoppar kan du enkelt uppgradera dina möbler och ge dem en ny look, skriver företaget om kollektionen som skapats i samarbete mellan parterna.

Produkterna finns pastellfärger och i guld, silver och svart. De finns tillgängliga i butik och online från vecka 26.
– Vi ser en ökad trend i att kunder önskar enkla lösningar för att göra sina möbler mer personliga. Vi är glada att Prettypegs ville designa en kollektion tillsammans med oss. Med den här kollektionen vill vi väcka intresset för hemmafix hos en ännu större målgrupp, säger produktchef Erik Sundqvist.Kollektionen kommer att säljas i Clas Ohlsons fysiska butiker och e-handel och i Prettypegs egen e-handel.

– Vi är glada över att vårt sortiment blir tillgängligt i alla Clas Ohlson-butiker i Norden. Serien som fått namnet Clas reflekterar en nordisk elegans. Serien är designad för att ge nytt liv till alla typer av förvaringsmöbler, säger Jana Cagin, Prettypegs grundare och vd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil