Lidl presenterar ny kommunikationschef

Marita Wengelin, ny kommunikations- och CSR-chef | Foto Lidl
Marita Wengelin har fått jobbet som kommunikations- och CSR-chef för Lidl Sverige, ett jobb som hon tillträdde den 1 juni i år.

Det är lite svårtolkat när Lidl anställer en ny kommunikationschef som börjar 1 juni men där pressmeddelandet om att hon anställts kommer 28 augusti.
Så är det i vilket fall – Marita Wengelin är ny kommunikations- och CSR-chef hos Lidl Sverige.

Hon får ansvar för Lidls interna och externa kommunikation samt för det övergripande hållbarhetsarbetet.
Innan hon började på Lidl har Wengelin jobbat som kommunikationschef hos Max Burgers.

– Med Marita i vårt lag förstärker vi vår kompetens och erfarenhet ytterligare. Vi rustar nu för att bli det självklara valet för svenska hushåll och stärka vår position. Maritas profil matchade våra behov perfekt och jag ser fram emot att tillsammans med henne få utveckla vår interna och externa kommunikation och ytterligare förstärka kommunikationen av vårt omfattande hållbarhetsarbete, säger Jakob Josefsson, vd för Lidl Sverige.

– Det är med nyfikenhet och engagemang jag kliver in i den här rollen. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet inom ledarskap, kommunikation och hållbarhet i nära samarbete med ledningen. Lidl är ett spännande företag med sin internationella styrka samtidigt som det är den lokala svenska butiken som kommer nära människors vardag, säger Marita Wengelin.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil