Lidl Sverige prisat som arbetsgivare igen

Lidl Sverige prisat igen som arbetsgivare
Lidl Sverige prisat igen som arbetsgivare Foto: Mostphotos
Lidl Sverige och i 24 andra länder har för andra året i rad utsetts till ”Top Employer” av det oberoende institutet Top Employers Institute.

Lidl Sverige och i 24 andra länder har för andra året i rad utsetts till ”Top Employer” av det oberoende institutet Top Employers Institute.

Top Employer Institute uppmärksammar varje år företag man anser sätter sina anställda i centrum och erbjuder den bästa arbetsmiljön.
Institutet analyserar företag utifrån den information de tillhandahåller i HR Best Practices Questionnaire, inom områden som personalstrategi, arbetsmiljö, talangrekrytering, lärande, välbefinnande, och mångfald och inkludering.

Med tanke på hur utmaningarna under pandemin påverkat företag runt hela världen har Lidl Sverige fortsatt visa att man hela tiden prioriterar sina medarbetare, säger David Plink, vd för institutet.
Lidl tilldelas i år den prestigefyllda Top Employer-certifieringen i totalt 25 länder, däribland Sverige, och får även utmärkelsen Top Employer Europe.

Vi är oerhört stolta över det arbete vi gör gemensamt för att vara en trygg och utvecklande arbetsgivare. Utmärkelsen från Top Employer är en bekräftelse på allt bra vi gör tillsammans. Lidls alla medarbetare är nyckeln till vår framgång. De är de som ser till att vi fortsätter utvecklas, och det är tack vare allt det fantastiska arbete som görs som bidrar till att vi ständigt växer, säger Helena Erlingsjö som är personaldirektör hos Lidl Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil