Löfbergs chef ny bas i kaffeföreningen

Fredrik Nilsson tar över klubban i Svenska kaffeföreningen | Foto: Pressbild
När det blir dags för kafferep på allra högsta nivå nästa gång blir det med Fredrik Nilsson, Sverige-chef hos Löfbergs, som bas och ordningsman.

Fredrik Nilsson, Sverigechef hos Löfbergs, har valts till ny ordförande i Svenska kaffeföreningen, en av Livsmedelsföretagens delbranschföreningar. 
Föreningen hanterar branschgemensamma och konkurrensneutrala frågor som berör svenska kaffeföretag.

– Kaffe betyder väldigt mycket för väldigt många i Sverige som är ett av världens mest kaffetörstiga länder. Att vi har en fungerande medlemsförening som samlar och företräder branschen är viktigt eftersom det skapar bättre förutsättningar för kafferosterier runtom i Sverige, säger Fredrik Nilsson.

Sara Sundqvist är generalsekreterare i föreningen vars styrelse nu består av: Fredrik Nilsson (Löfbergs), Jonas Holfve (Nestlé/Zoégas), Fredrik Mossberg (JDE/Gevalia), Anders Nordquist (Arvid Nordquist), Ulf Lindvall (Lindvalls) och Mats Nilsson (Kahls kaffe).

Svenska kaffeföreningen täcker 95 procent av den svenska kaffemarknaden, och är som del av European Coffee Federation även med och påverkar kaffeindustrin på europeisk nivå.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil