Löfbergs förlänger med Nordic Choice Hotels

Foto Pressbild
Löfbergs har tecknat ett nytt avtal med Nordic Choice Hotels. Det värmländska kafferosteriet kommer att leverera till hotellkedjan minst två år till.

Nordic Choice Hotels kommer att fortsätta köpa in kaffe från Löfbergs. Partnerna, som samarbetat sedan 2002, har skrivit ett nytt avtal som sträcker sig över två år och omfattar 120 hotell i Sverige och Finland.

– Vi är naturligtvis glada över det förtroende som Nordic Choice Hotels visat ända sedan 2002 när vårt samarbete inleddes. Det är ett kvitto på att Löfbergs fokus på den goda smaken i kombination med ett ansvarsfullt hållbarhetsarbete uppskattas på marknaden, säger Stefan Ekdahl, B2B-ansvarig på Löfbergs.

Löfbergs levererar även kaffe till Nordic Choice Hotels norska hotell.
– Med Löfbergs hjälp kan vi servera gott, ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe till våra gäster. Dessutom får vi ett väldigt bra stöd i vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete, säger Anders Jonsson, inköpschef hos Nordic Choice Hotels.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil