Matrikets lingonsylt får beröm av minijury

Arkivbild MostPhotos
Lidls eget varumärke Matriket får ett plus i kanten när Aftonbladet låtit några personer testa olika sorters rårörda lingon och lingonsylt.

Aftonbladets jury, ett mindre antal privatpersoner, genomförde nyligen ett smaktest av 26 olika sorters rårörda lingon och lingonsylt där Lidls eget varumärke Matriket kammade hem en delad andraplats.

Lingonsylten blev bäst i syltklassen med motiveringar såsom ”söt men balanserad smak med mycket lingonarom”, förkunnar koncernen i en pressrelease.

– Lingonsylt är något som många svenskar är välbekanta med och är en vanlig följeslagare till många traditionella svenska rätter – en symbol för svensk husmanskost, helt enkelt. Vi är därför mycket stolta över att vår lingonsylt från vårt eget varumärke Matriket kammar hem utmärkelsen som bäst i syltklassen i ett så pass stort urval. Det här är ännu ett kvitto på att vi levererar svenska produkter av högsta kvalitet till branschens bästa pris, menar Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör hos Lidl Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil