MAX fortsätter sin expansion 

MAX Moraberg | Foto Pressbild
MAX Burgers fortsätter sin tillväxtresa och öppnar nu sin 153 restaurang i Sverige, belägen i Moraberg strax utanför Södertälje. Den nya restaurangen, som har plats för cirka 240 gäster, är strategiskt placerad vid knutpunkten för E4 och E20, vilket gör den lättillgänglig för både norr- och södergående trafik.

Den nyöppnade Snabbgrossbutiken i Moraberg är den första hämtgrossisten där restaurang-, café- och företagskunder kan handla på plats. Detta gör det möjligt för lokala företag att enkelt få tillgång till ett brett sortiment av prisvärda varor utan att behöva beställa i förväg. Med generösa öppettider och distribution via butikens e-handel, erbjuder Snabbgross ett starkt erbjudande till Norrköping och regionens restauranger, caféer och företagskunder.

-Vi är oerhört glada att äntligen få öppna i Moraberg. Det är ett fantastiskt läge, troligen ett av Storstockholms bästa lägen. Vi har länge varit på jakt efter ytterligare ett läge i området eftersom Södertälje är en stor och viktig marknad. Vi planerar för 16 snabbladdare och det beräknas bli klart efter årsskiftet. Vi vill underlätta för våra gäster så de kan ladda bilen medan de avnjuter Sveriges godaste burgare, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Öppningsceremonin ägde rum den 12 juni och leddes av Richard Bergfors, koncernchef, och Christoffer Bergfors, vice koncernchef, tillsammans med restaurangchef Johni Amsih. På plats för att klippa det röda bandet fanns representanter från Södertälje Basketbollklubb (SBBK) och hockeyklubben Södertälje SK (SSK), som MAX sponsrar.

Stöd till lokal idrott och samhälle
För MAX är det viktigt att stötta idrotten och främja en aktiv livsstil, vilket de ser som en betydelsefull grund för ett hållbart samhälle. Genom att stötta idrottsföreningar vill MAX Burgers bidra till att skapa en positiv och inkluderande miljö där alla kan känna sig välkomna och delaktiga.

-SBBK är jätteglada över att MAX Burgers stöttar vår verksamhet, dels alla 1000 barn och ungdomar i vår ordinarie verksamhet samt Mötesplats Södertälje som aktiverar 4000 barn under sommarlovet. Det är väldigt positivt att fler aktörer väljer att stötta SBBKs projekt som bidrar till ett tryggt och aktivt samhälle, säger Anders Jeansson, Försäljnings- och Marknadsansvarig SBBK.

MAX fortsätter att expandera och planerar för fler restauranger i framtiden. Den nya restaurangen i Moraberg är ett viktigt steg i företagets strategi att öka sin närvaro i hela landet och erbjuda kunderna högkvalitativa burgare och enastående service. Med satsningen på snabbladdare för elbilar visar MAX också sitt engagemang för hållbarhet och miljövänliga alternativ.

-Vi ser verkligen fram emot att få öppna vår nya fina butik och det ska bli så roligt att tillsammans med våra kunniga medarbetare få välkomna Norrköpings alla restaurang- och företagskunder och tillgodose deras behov. Vårt breda och prisvärda sortiment tillsammans med våra vassa kampanjer och tillgängliga öppettider bidrar verkligen till ett starkt erbjudande på marknaden, säger Sandra Demir, butikschef på Snabbgross Norrköping.


Genom att fortsätta sin expansion och stödja lokala initiativ visar MAX Burgers att de inte bara är en framstående aktör inom snabbmatsbranschen utan också en engagerad partner i samhällets utveckling.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil