MAX öppnar tre nya restauranger

Arkivbild MostPhotos
MAX Burgers fortsätter sin tillväxtresa och planerar att etablera tre nya restauranger i Stockholmstrakten inom loppet av fem veckor. De nya restaurangerna kommer att placeras i Rågsved och Kungens Kurva i södra delen av Stockholm samt i Moraberg i Södertälje.

Först ut är Rågsved, som planeras att öppna den 8 maj intill väg 226. Restaurangen kommer att ha plats för över 160 gäster, och med öppningen skapar MAX 50 nya arbetstillfällen i närområdet.

”Vi är väldigt stolta och glada över att MAX tillväxtresa ökar och att ha möjlighet att etablera flera nya restauranger den närmsta tiden i Stockholmstrakten. Vi har sökt efter ytterligare passande restauranglägen i huvudstaden under många år, och det känns fantastiskt kul att det äntligen är dags att öppna. Att det dessutom innebär tre öppningar under de närmsta fem veckorna är verkligen maxat kul! Vi ser fram emot att välkomna både boende i närområdena och bilburna gäster som passerar,” säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Javad Mahmoudi är ny restaurangchef på MAX i Rågsved och har varit en del av burgarkedjan i snart sex år. Tidigare tjänstgjorde han som biträdande restaurangchef på MAX flaggskepp på Kungsgatan 4. Att flytta till ett nytt land utan familj och vänner kan vara en utmaning för vem som helst. För Javad var det precis vad som hände när han kom till Sverige utan språkkunskaper eller utbildning. Men med hjälp av kollegorna på MAX kände han sig som en del av familjen och lyckades göra en snabb karriär, och står nu som restaurangchef – något han strävat efter.

”Det bästa med MAX är att en kille som mig, ’Nobody’, kan bli ’Somebody’, om man visar framfötterna och jobbar hårt. Här blir man en del av gemenskapen och det är en fantastisk känsla som jag hoppas kan vara inspirerande för andra,” säger Javad Mahmoudi, restaurangchef MAX Rågsved.

Öppningsceremonin är planerad till den 8 maj klockan 10:00 och kommer att ledas av Richard Bergfors, koncernchef, och Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers, tillsammans med restaurangchef Javad Mahmoudi. Älvsjö AIK och Rågsveds IF, som MAX sponsrar, kommer att vara på plats under ceremonin representerade av Tobias Tegnestrand, klubbchef i Rågsveds IF, och Elin Brundin, ansvarig för marknad och sponsorskap i Älvsjö AIK.

”MAX har en lång historia av att stötta föreningar och idrottsinitiativ, och vi är oerhört stolta över att vara en del av Älvsjö AIK och Rågsveds IF:s fortsatta satsning inom fotbollen,” säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil