Nu har XL-Bygg verkligen blivit XL

Foto Pressbild
Byggkedjan XL-Bygg har nu passerat milstolpen 100 butiker. Nu kommer beskedet att man vill växa mer. 120 butiker ska vara anslutna vid nyår 2023.

Sedan 2020 har XL-Bygg som kedja växt med 18 butiker och det har skett genom att Materialmännen blivit en del av kedjan.
Nu är man förbi gränsen 100 butiker i Sverige och vill fortsätta att växa.

– Det känns väldigt roligt att vi fortsätter att växa, på både jämförbara enheter och genom strukturell tillväxt, men också att vi under 2022 har vuxit starkare än marknaden tre kvartal i rad, säger kedjans chef Carl Littlewood i ett pressmeddelande. 

– Att vi nu passerar 100 butiker ger oss ett gott bevis på att vår tillväxtstrategi fungerar och vår ambition är att generera en hög tillväxt och skapa värde till våra medlemmar, tillägger Littlewood.

– Vi värnar hela tiden för att skapa bra affärer för våra medlemmar. Vår strategi är att fortsätta växa och stärka vår position som Sveriges ledande bygghandelskoncern och vår målsättning är 120 butiker innan 2023 är över. Vi ser fram emot att fortsätta presentera och välkomna nya medlemmar, säger Carl Littlewood.

XL-Bygg är en del av Mestergruppen där även Järnia och Bolist ingår.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil