[bsa_pro_ad_space id=3 delay=7]

Nu obemannat även i Boxholm

Obemannat nu även i Boxholm! | Foto MostPhotos
Ica nära i Boxholm är nästa Ica-butik som nu satsar på att hålla öppet dygnet runt med en del av dygnet i formatet obemannad butik.

Obemannat sprider sig som en så kallad löpeld genom landet.
Nu är det Ica nära Boxholm som står närmast i det ledet och är en av de sex Ica-butiker som tillkommit som delvis obemannade den senaste tiden.

Ica nära Boxholm har nu installerat det appbaserade system som finns i samtliga Icas obemannade butiker och som ser till att såväl skanning som betalning med Swish eller kort fungerar.

Butikens handlare Karl-Johan Drufva säger till lokaltidningen corren.se att han inte är orolig över säkerheten eller att det ska saknas kundunderlag.

– Butiken ligger vid väg 32 så det är lätt att svänga av. Det finns även skiftarbetare i kommunen som slutar arbetet vid tio på kvällarna som kanske behöver något när det är på väg hem. Det kan också passa småbarnsföräldrar som handlar när barnen somnat, säger han.

Med de sex Ica-butiker som senaste tiden anslutit sig till att vara delvis obemannade finns nu ett tjugotal butiker som anammat konceptet. Fler lär följa i spåren av dessa.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4 delay=7]

[bsa_pro_ad_space id=1 delay=7]

Västkustägg förvärvar Väst Ägg AB

Stjärnägg AB, en av Sveriges främsta leverantörer av ägg, tillkännager stolt att deras delägare, Västkustägg, har förvärvat Väst Ägg AB, tidigare känt som Lilluns Ägg. Denna strategiska expansion förväntas stärka deras kapacitet att leverera ägg av högsta kvalitet till butiker över hela landet.

Olivoljepriserna skjuter i höjden

Den senaste tiden har olivoljepriserna fortsatt att skjuta i höjden till följd av torkan som härjar i södra Europa. Enligt Ulf Mazur, vd och grundare av Matpriskollen, har priserna ökat med hela 5 procent under februari och en imponerande 40 procent på årsbasis.

Leder vägen för jämställdhet i näringslivet

En färsk undersökning utförd av Svensk Kooperation visar på en betydande skillnad i jämställdhetsarbetet mellan kooperativt ägda företag och börsbolag. Med Internationella kvinnodagen i sikte ger resultaten en inblick i hur olika typer av företag hanterar könsrepresentationen i sina ledande positioner.

Sex procent lägre konsumtion 2020

Konsekvenser för försäljning till minderåriga

När det kommer till Systembolaget är ålderskontroll av högsta prioritet. Att säkerställa att ingen under 20 år får köpa alkohol är en central del av deras arbete för att främja ansvarsfull konsumtion. Men vad händer om en misstag inträffar och alkohol säljs till en minderårig?

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil