Nu obemannat även i Boxholm

Obemannat nu även i Boxholm! | Foto MostPhotos
Ica nära i Boxholm är nästa Ica-butik som nu satsar på att hålla öppet dygnet runt med en del av dygnet i formatet obemannad butik.

Obemannat sprider sig som en så kallad löpeld genom landet.
Nu är det Ica nära Boxholm som står närmast i det ledet och är en av de sex Ica-butiker som tillkommit som delvis obemannade den senaste tiden.

Ica nära Boxholm har nu installerat det appbaserade system som finns i samtliga Icas obemannade butiker och som ser till att såväl skanning som betalning med Swish eller kort fungerar.

Butikens handlare Karl-Johan Drufva säger till lokaltidningen corren.se att han inte är orolig över säkerheten eller att det ska saknas kundunderlag.

– Butiken ligger vid väg 32 så det är lätt att svänga av. Det finns även skiftarbetare i kommunen som slutar arbetet vid tio på kvällarna som kanske behöver något när det är på väg hem. Det kan också passa småbarnsföräldrar som handlar när barnen somnat, säger han.

Med de sex Ica-butiker som senaste tiden anslutit sig till att vara delvis obemannade finns nu ett tjugotal butiker som anammat konceptet. Fler lär följa i spåren av dessa.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil