Ny vd ska försöka lyfta Veg of Lund

Fredrik Carling | Foto Pressbild
Mer än halva börsvärdet borta och en tung uppförsbacke i övrigt. Utgångsläget när Fredrik Carling blir ny vd för foodtech-bolaget Veg of Lund.

Veg of Lund, som arbetar med potatisbaserade drycker med mera, har haft ett tufft år på börsen och fått se större delen av börsvärdet gå upp i rök.
Samtidigt har konkurrensen på marknaden varit tuff för foodtech-bolaget.

Den ekvationen ska få en lyckad lösning med hjälp av Fredrik Carling, som är ny vd och börjar jobbet 19 september.
Carling har tidigare varit vd för Hövding och innan dess arbetat som vd för Diesel i Norden och har även en tid  hos Levi Strauss bakom sig.

– Jag ser fram emot att börja på Veg of Lund och bygga vidare på den start och fantastiska produktinnovation som redan finns i bolaget, säger Carling som sig bör. 
– Att tillsammans med en driven och kompetent organisation och styrelse etablera existerande och nya produkter globalt kommer bli en spännande uppgift, tillägger han.

Veg of Lund utvecklar växtbaserade livsmedel och kommer ur forskning vid Lunds universitet.
– Fredrik Carlings internationella bakgrund och erfarenheter som vd för Hövding kommer att bidra starkt till Veg of Lunds fortsatta utveckling, tror bolagets ordförande Håkan K Pålsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil