Ny Willys Hemma-butik i centrala Enköping

Foto Willys
Willys fortsätter sin expansion och öppnar en ny och efterlängtad Willys Hemma-butik i Enköping. Butiken, som innebär 20 nya arbetstillfällen, kommer att ligga på Torggatan och är planerad att öppna i slutet av 2024.

Willys Hemma är Willys koncept för mindre butiker i bostadsnära lägen. Den nya butiken kommer att placeras mitt i centrala Enköping på Torggatan 31, vid parken Gustav Adolfs plan. Butiken kommer att öppna i en nyrenoverad och modern lokal anpassad för en Willys Hemma-butik.
Etableringen av den nya butiken innebär att Willys stärker sin närvaro i Enköping. Butiken, som får en yta på cirka 1 400 kvadratmeter, blir den första Willys Hemma-butiken i Enköping, där det sedan tidigare finns en Willys-butik i de norra delarna av staden.
– ”Vi ser att vårt koncept med låga priser och ett brett sortiment med mycket att välja på är väldigt efterfrågat,” säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.
Det kommer att finnas gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till den nya butiken, och den ligger intill busstorget, vilket gör den enkel att nå med kollektivtrafik.
Hållbarhetsambitionerna för den nya butiken är höga, och den kommer att leva upp till kraven för Bra Miljöval, Naturskyddsföreningens märkning för livsmedelsbutiker.
Nyetableringen innebär omkring 20 nya arbetstillfällen och erbjuder Enköpingsborna en centralt belägen matbutik.
– ”Det är väldigt roligt att vi får en livsmedelsbutik i centrum igen, det är mycket efterfrågat,” säger Anna Holmström, näringslivschef Enköpings kommun.
Den nya Willys Hemma-butiken i Enköping är ett välkommet tillskott som möter efterfrågan på prisvärda och lättillgängliga matvaror, samtidigt som den bidrar till lokal arbetsmarknad och hållbarhet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil