Nytt investmentbolag inom detaljhandeln

Foto MostPhotos
Yuncture invest startar tillsammans med Mats Bejmyr ett investmentbolag som ska investera i branscher som detaljhandel och foodtech.

Tillsammans med Mats Bejmyr startar Yuncture Invest ett branschspecifikt investmentbolag, meddelar parterna idag. 
Via bolaget ska de tillsammans att investera i spännande startups i bland annat branscher som detaljhandel och foodtech.  Till skillnad från Yuncture Invest AB, där man riktar sig brett bland branscher, väljer man alltså att med det nya investmentbolaget att fokusera på de områden som Mats har spetskompetens inom, skriver man.

Mats Bejmyr har en bakgrund inom detaljhandel, bland annat i företag som Cederroth och Axfood och har de senaste åren bland annat arbetat inom Tareq Taylors satsning Maten é klar.

– Att kunna kombinera Mats fantastiska spetskompetenser och erfarenheter, med Yunctures generella affärskunskaper och nätverk känns riktigt spännande. Vi har känt Mats under lång tid, och det kommer både bli spännande och roligt att arbeta närmare honom, säger Yunctures vd Christoffer Rydhede i en kommentar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil