Nytt samarbete för Veg of Lunds drycker

Brittiska matföretag väljer Dug för vegetariska och veganska produkter, meddelar företaget som nu inlett en ny fas i sin etablering i Storbritannien.

Veg of Lund har inlett försäljning av sin växtbaserade dryck Dug direkt till livs­medels­producenter i Storbritannien, meddelar företaget i en pressrelease. 
Denna kategori består av leverantörer av färdigmat, dryckestillverkare och utvecklare av nya maträtter vilka kompletterar Veg of Lunds befintliga kundkategorier.Lanseringen av Veg of Lunds växtbaserade dryck Dug i Storbritannien har främst skett genom livsmedelsbutiker och kaféer. 
På kort tid har Dug vunnit konsumenters uppskattning och flera medier har gett drycken höga betyg i tester av utbudet av växtbaserade produkter, förmedlar Veg of Lund.

– Storkök och större tillverkare av olika maträtter är en kundkategori vi ser som viktig för vår tillväxt i våra strategiska marknader. Avgörande för matföretag som vill använda Dug i olika livsmedel är att vår produkt är allergifri och har en neutral smak som inte påverkar konsistens eller recept, påpekar Emma Källqvist som är tf vd för Veg of Lund. 

– Dessutom tillför potatisen nyttiga kolhydrater som exempelvis stärkelse. Vi samarbetar med Food Team International, ett väletablerat bolag i denna sektor, och har redan levererat vår första leverans av 10 liters bag in box-förpackningar, tillägger Källqvist.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil