Nytt samarbete hittar de bästa matpriserna

Foto Pressbild, Arla
Arla utvecklar nu samarbetet med prisjämförelsesajten Matspar med ambitionen att hjälpa konsumenter att hitta de mest prisvärda matvarorna.

Matpriserna stiger rejält och då fördjupar Arla samarbetet med prisjämförelsesajten Matspar.se, för att hjälpa konsumenter att hitta de mest prisvärda matvarorna på nätet.

– I våra recept på Arla.se finns nu en köpknapp. Genom ett enkelt klick skickas alla ingredienser i receptet vidare som en inköpslista till Matspar.se där du kan välja den onlinebutik som erbjuder det bästa totalpriset på dina varor, säger Catarina Molin Österlund, ansvarig för e-handel på Arla.

Catarina Molin Österlund

– Jag förstår att många konsumenter står inför en tuff ekonomisk situation, framför allt alla som redan innan inflationen slog till hade små ekonomiska marginaler. Samtidigt är det viktigt att svenska bönder får ersättning för sina kostnadsökningar, annars kommer vi inte att ha någon svensk mat framöver, säger Catarina Molin Österlund och fortsätter:

– Samarbetet med Matspar.se ligger därför helt rätt i tiden. Vi har alltid jobbat för att ge konsumenter fler valmöjligheter och skapa tjänster som gör deras vardag enklare. Pris blir viktigare när man har mindre i plånboken.

Matspar.se är en prisjämförelsetjänst som samlar alla matbutikers utbud och priser på nätet.
Omid Ghanbari, vd på Matspar.se, ser samarbetet med Arla som ett kvitto på att företaget stärker sin position som innovationskraft i branschen.

Omid Ghanbari, vd på Matspar.se | Foto Pressbild

– När ytterligare ett av Sveriges största varumärken identifierar Matspar som en viktig del i sin e-handelsstrategi betyder det att vår mission att demokratisera mathandeln har fått gensvar, säger han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil