Perfect store – en modern shop in shop lösning rullas ut i butik.

Geniala drag från ProBrands och HealthyCo med grym exponering! Tummen upp! | Foto Tim Carlberg
First Class Brands (som ägs av Humble Group) producerar och distribuerar egna varumärken som Healthyco & ProBrands mfl. I vår lanserar First Class Brands ett nytt spännande koncept på svensk DVH, ett koncept som de kallar för ”Perfect Store” Vi träffade Martin Szepczynski, Feel Good manager, för att få en bättre bild av vad deras Perfect Store innebär och vad det kommer tillföra till dagligvaruhandeln!
  • Våra varumärken Healthyco & ProBrands finns att hitta inom diverse olika kategorier som hälsa, dryck, juice, spreads mfl – det innebär att vi har en massa produkter på en rad olika ställen i butik! Men vår utmaning är att få konsumenten att enklare kunna navigera i våra sortiment och hitta till våra övriga artiklar, och inte bara till valda favoriter. Perfect Store är vårt sätt att samla hela portföljen och rama in det på ett innovativt och snyggt vis.

First Class Brands har i dagsläget en egen säljkår som arbetar uteslutande med deras samt Humble Groups egna varumärken. Denna kår har på kort tid växt sig stark och kännetecknas av att de är snabbfotade med hög servicegrad.

  • Vår kår gör i dagsläget ett fantastiskt jobb ute i butik, men med vårt Perfect Store koncept kommer vi kunna bli än mer effektiva och attrahera fler samt nya konsumenter till våra varumärken som lägger sig på toppen av befintlig försäljning – en win win för alla.

Under November & December 2021 genomförde First Class Brands även ett test på dessa Perfect Store avdelningar för att pröva sin tes innan lansering 2022

  • Innan lansering testkörde vi dessa koncept, bla med en stor Ica Butik i Malmö, Supermarket Värnhem som föll extremt väl ut. Att arbeta med dessa Perfect Store koncept visade sig öka både butikens omsättning samt marginalkrona med uppemot 300% jämfört med ordinarie försäljning.

First Class Brands Perfect Store koncept kommer rullas ut med start redan efter påsk och kommer följa deras säljkår som en röd tråd i butik under 2022!

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil