Picadeli satsar på varm sallad i höst

Warm-ish | Foto Picadeli
Picadeli tror att höstens mattrend ska bli den varma salladen och återlanserar därför konceptet Warm-ish salad till de svenska butikerna.

Krispig broccoli, krämig pastasallad, mozzarellabollar, smakrik falafel är exempel på vad det handlar om när Picadelis salladsbarer fylls av ingredienser man kan värma i mikrovågsugnen. 

– Nu kommer konceptet Warm-ish salad tillbaka till butiker runtom i landet, och den varma salladen tar över våra matbord under hösten och vintern. En minut i mikron är allt som krävs – sedan är smakexplosionen ett faktum, skriver företaget i en pressrelease.”Vad händer om man värmer sin sallad i mikrovågsugnen?” Den frågan ställde sig Picadelis matkreatörer förra året. Och svaret var solklart: det blir väldigt gott! 
Efter två konsumenttester, där 81% av provsmakarna gav den varma salladen tummen upp, lanserade Picadeli sitt nya koncept Warm-ish salad under hösten 2021. Nu återkommer konceptet.

– En varm sallad ska, precis som vilken sallad som helst, innehålla lite av varje. En god dressing som höjer smakerna, ett nyttigt protein, massor av goda grönsaker och kolhydrater som piggar upp. Jag är särskilt förtjust i att låta den krämiga mozzarellan samsas med krispig morot och Sriracha mayo när jag mikrar min sallad, säger Gunilla Kjellmer som är produktutvecklare hos Picadeli.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil