Preem rensar utbud i korvsortimentet

Så ser reklamen ut när Preem kopplar nytt grepp om vägkorvarna. Foto: Pressbild Preem
Preem meddelar att man uppgraderar sitt korvsortiment och nu lanserar korvar utan konserveringsmedel och socker, utan ”onödiga tillsatser”.

”Tillsammans med leverantören Lindvalls uppgraderar Preem sitt korvsortiment. Som första aktör utmed vägarna lanseras nu korvar som är fria från konserveringsmedel och socker”, skriver Preem i en pressrelease.

I dag efterfrågar många svenskar produkter av högre kvalitet och konsumenter uppvisar ett allt större intresse för vad de äter, skriver Preem.

– Vi vet att konsumenter vill ha mat som består av riktiga råvaror utan onödiga tillsatser, därför är vi stolta över att kunna vara först med denna nyhet utmed vägarna. Nu kan vi erbjuda minst lika god korv som tidigare, men utan socker och konserveringsmedel, sammanfattar Martin Severing som är kategoriansvarig för freshfood hos Preem.

Det innebär att produkter som kabanoss, kycklingkorv, ost & bacon, säsongens korv, baconlindad korv, grillkorv och wienerkorv har nytt recept och är fria från konserveringsmedel och socker. Samtidigt lanseras en helt ny korv – hot jalapeno, skriver Preem som påpekar att man även fortsatt har vegansk och vegetarisk korv i det ordinarie sortimentet och att alla korvar hos Preem är glutenfria.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil