Rättelse: Skapar en ny enhet

Arkivbild MostPhotos
Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Lekia är Sveriges största leksakskedja. Över 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge är imponerande. Nu bildar tolv butiker inom koncernen en egen enhet. Den nya koncernen får namnet Lekledaren.

Det är butiker i södra Sverige, från Halmstad till Trelleborg, som går samman. Den nya koncernen ska ledas av vd Marcus Andersson som har 27 års erfarenhet av leksaksbranschen.

– Personalens stora erfarenhet är vår största styrka och att vi kan erbjuda kunderna personlig service och den samlade kunskap som butikspersonalen besitter. Många som arbetar i våra butiker har arbetat där i många år och i flera fall mellan 15 och 30 år. Det visar hur spännande bransch detta är, säger Marcus Andersson i ett uttalande.

Butikstrender.se publicerade felaktigt i en tidigare notis att de tolv butikerna lämnar Lekia. Så är inte fallet. Det rör sig, som beskrivs ovan, om en bolagsbildning inom Lekia-koncernen. Vi på redaktionen ber om ursäkt för vårt misstag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil