Renewcell ansöker om konkurs

Arkivbild MostPhotos
Renewcell, specialiserat på klädåtervinning, ansöker om konkurs efter misslyckad finansiering för sin strategiska översyn, meddelar bolagets styrelseordförande.

Orsaken till detta drastiska steg är det misslyckade försöket att säkra tillräcklig finansiering för att genomföra den strategiska översyn som företaget annonserade i november förra året.

Styrelseordföranden för Renewcell, Michael Berg, uttryckte sin besvikelse och sorg över situationen. I ett pressmeddelande betonade han att detta är en svår dag inte bara för företagets aktieägare utan även för miljön, dess anställda och andra intressenter.

Det senaste året har varit särskilt kämpigt för Renewcell, med en dramatisk nedgång på aktiemarknaden. Faktum är att bolagets aktie har förlorat hela 94% av sitt värde under denna period, vilket ytterligare förvärrat dess ekonomiska situation och satt press på dess verksamhet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil