Rödvin och en köttbit med Tareq är ettan

Foto MostPhotos
Rödvin är populäraste drycken, en köttbit vad man helst blir bjuden på och Tareq Taylor favoritdejten. Det handlar om en ny undersökning.

Klart det är viktigt med attraktion och känslor – men faktum är att tre av fyra svenskar i en ny undersökning tycker det är viktigt med mat och dryck på första dejten.

Drycken ska helst vara rödvin – 41 procent – och sedan kommer mousserande vin, vitt vin, öl och en drink som favoriter innan det första alkoholfria alternativet som faktiskt är vanligt vatten.
Sodastream som låtit Kantar Sifo göra undersökningen får se sin produkt, kolsyrat vatten, hamna som åtta på listan och gillat av 17 procent.

När det gäller mat är vi ungefär lika traditionella. 38 procent vill bli bjudna på en kötträtt och sedan kommer tapas, pasta, skaldjur och charkbricka.
Vänder vi på det säger sig var fjärde svarande ha bjudit på jordgubbar på första dejten för att höja romantikfaktorn.

När det gäller de kändisar de svarande fått välja mellan som potentiellt dejtsällskap, är Tareq Taylor och Zara Larsson i topp.
De skulle 8 procent av de svarande vilja gå på dejt med.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil