Salladsnyheter värmer upp våren

Foto Pressbild
Picadeli svarar på kundernas önskemål och introducerar fyra nya smaker till sina salladsbarer i vår. Från krämig pestodressing till solgul morot, det finns något för alla.

Enligt Picadelis nya undersökning är svenskarnas förkärlek för sallader på topp. Nu lanserar Picadeli fyra efterfrågade smaker för att ytterligare förgylla salladskärlen.

Gunilla Kjellmer, Head of Food på Picadeli, betonar att målet är att erbjuda kunderna oändliga möjligheter att skapa sina favoritsallader. Med fyra spännande nyheter blir valmöjligheterna ännu fler.

De nya smakerna inkluderar krämig pestodressing, knaprig solgul morot, fräsch potatissallad med en twist, och krispiga kycklingnuggets. Dessa tillskott är noga utvalda och tillagade för att passa både smaklökarna och klimatet.

Med 70% av sortimentet veganskt och 90% lakto-ovo-vegetariskt, samt ett fokus på att minska klimatpåverkan, fortsätter Picadeli att erbjuda hälsosamma och miljövänliga alternativ till sina kunder.

De nya smakerna finns tillgängliga från vecka 11 och framåt, så se till att besöka din närmaste Picadeli-salladsbar för att prova på dem!

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil