Salmoonish, Toonish och Fish-ish.

Njut av växtbaserad fisk

Ja, du läste rätt. Inte lax, men nästan. Inte tonfisk, men nästan. Och så fiskpinnar utan fisk, men som smakar och känns som fisk. Hooked Foods heter bolaget bakom detta konststycke. Man har sen tidigare flera växtbaserade tonfiskröror i sortimentet men breddar nu med lax, tonfisk och fiskpinnar – alla 100% växtbaserade.

Vill du motverka dagens överfiske som förstör våra marina ekosystem, och ändå avnjuta samma känsla, smak och näringsämnen som med riktig fisk?

Då ska du testa Salmoonish Toonish och Fish-ish. Allra först lanseras Salmoonish som du kan äta direkt utan att tillaga, bara tina. Perfekt i en sallad, pastarätt eller wrap!

Lanseras vecka 39

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

Sämre skördar ger brist på tomatpuré

Det råder, åtminstone tillfälligt, en brist på tomatpuré i många svenska butiker och den förklaras med råvarubrist på grund av sämre skördar.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil