Sia glass nya fond för föreningslivet

Mats Örjes, Björn Berling (Halmstad Wakeboardklubb), Helena Stenström (SIA Glass). Fotograf: Mattias Andersson
Lek är skojigt, lek är viktigt. Det är ledorden för När livet leker-fonden, startad av Sia glass till förmån för föreningslivet och dess förebilder.

Sia glass har mångårig erfarenhet av att stötta föreningslivet, och nu introduceras När Livet leker-fonden, en fond för människor och föreningar som får livet att leka för barn och unga. 
Den nya sponsringen innebär att förebilder inom föreningslivet väljs ut och hyllas. 

Utöver äran belönas varje utvald förening och där aktiv förebild med bidrag ur fonden samt ett väl tilltaget glasskalas för föreningens medlemmar.

− Med När livet leker-fonden vill vi hylla och stötta några av alla fantastiska förebilder i det svenska föreningslivet som bidrar till att alla barn får vara med och leka. Hjältar som med sitt oförtröttliga arbete inte bara bidrar till att stärka barns självkänsla – utan till att stärka hela lokalsamhällen, säger Sia glass hållbarhetschef Helena Stenström.

Första bidraget ur fonden går till Björn Berling, Halmstad Wakeboardklubb som uppmärksammas av juryn för att han får alla att känna sig välkomna till klubben. Han har bland annat arrangerat särskilda aktiviteter för tjejer samt funkisanpassat hela parken.

− Jag blev förvånad och överraskad, det var oerhört kul att bli uppmärksammad, jag tycker ju själv det är kul att sprida glädje. Att som jag jobba med de minsta barngrupperna på sommaren och se lyckan hos dem när de gör framsteg, det är helt underbart, säger Björn Berling som själv åkt wakeboard i fyra år och suttit i klubbens styrelse ett par år.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil