Snabbgross Club öppnar ny medlemsbutik

Foto Pressbild
Axfoods restauranggrossist Snabbgross expanderar återigen sitt framgångsrika medlemsbaserade butikskoncept Snabbgross Club. I slutet av september kommer den befintliga Snabbgrossbutiken i Halmstad att konverteras till en Snabbgross Club, vilket innebär att även privatpersoner får möjlighet att handla matvaror som vanligtvis bara restauranger har tillgång till – stora förpackningar till små priser.

I dagsläget har Axfoods restauranggrossist Snabbgross 30 butiker runt om i landet, varav nio redan är Snabbgross Club-butiker. Med konverteringen i Halmstad blir detta den tionde Snabbgross Club-butiken som välkomnar både företag och privatpersoner. Övriga Snabbgross Club-butiker finns i Danderyd och Gärdet i Stockholm, Södertälje, Skövde, Jönköping, Växjö, Sundsvall, Luleå och Västerås.

”Det blir otroligt roligt att öppna Snabbgross Club i Halmstad och få välkomna konsumenter till en helt ny typ av matbutik. Intresset för Snabbgross Club har varit stort där vi har etablerat oss, och butikskonceptet har mottagits väl. Vi fyller en lucka på marknaden när vi erbjuder konsumenter att handla från vårt unika restaurangsortiment – och våra stora förpackningar till små priser är mycket uppskattade. Den här satsningen skapar dessutom möjligheten för oss att stärka erbjudandet till våra befintliga restaurang- och företagskunder i regionen,” säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross.

Eva Pettersson, vd för Snabbgross.| Foto Pressbild

Snabbgross Club erbjuder konsumenterna ett nytt sätt att handla mat och matvaror i en ny sorts butik. För att handla i butiken krävs medlemskap, som kostar 299 kronor per år. Alla nya kunder erbjuds dock ett gratis prova-på-medlemskap i tre månader, helt utan förpliktelser. För närvarande har Snabbgross Club fler än 90 000 registrerade medlemmar, och målsättningen är att fortsätta expandera konceptet över tid.

Fokus för Snabbgross Club är mat och matvaror, och målgruppen är matälskare, stora familjer som vill fylla på förrådet med större förpackningar, samt de som uppskattar att handla direkt från en restauranggrossist till fördelaktiga priser.

För restaurang- och företagskunder fungerar det nya konceptet som en vanlig Snabbgrossbutik, med ett brett och prisvärt sortiment anpassat för restauranger, fast food och caféer. Därtill kommer ytterligare medlemskampanjer som är unika för Snabbgross Club och som även restaurang- och företagskunder får tillgång till.

Med denna expansion stärker Snabbgross sin position på marknaden och fortsätter att erbjuda unika lösningar för både privat- och företagskunder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil