Snabbgross öppnar ny butik i Borås

Foto Pressbild
Axfoods restauranggrossist Snabbgross har nu öppnat en butik i Borås. Butiken blir den 30:e i kedjan och ligger på handelsplatsen Pro Stop.

Den helt nybyggda Snabbgrossbutiken, som blir den 30:e för kedjans del, ligger i området Ramnaslätt och på handelsplatsen Pro Stop. 
Borås ligger i en stark tillväxtregion med många restauranger och företag. Det gör Borås till en spännande marknad för Snabbgross, som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café, skriver företaget i en pressrelease.

Med generösa öppettider och distribution via butikens e-handel bidrar Snabbgross till ett starkt erbjudande till Borås restaurang- och företagskunder, skriver man. 

– Vi har sett fram emot att äntligen öppna vår nya och fina butik och välkomna Borås alla restaurang- och företagskunder. Jag och vår kunniga personal står redo att tillgodose behovet hos stadens restaurangkunder, där vi genom ett brett och prisvärt sortimentsutbud, vassa kampanjer, förmånliga öppettider bidrar till ett starkt helhetserbjudande på marknaden, säger Thomas Nordholts, butikschef på Snabbgross i Borås.


Fakta/Axfood Snabbgross Borås
Adress: Sandlidsgatan 1
Butiksyta: 2 500 kvm
Antal medarbetare: 10
Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-18.00
Lördagar: 08.00-14.00
Söndagar: 10.00-14.00
Butikschef: Thomas Nordholts

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil