Sök jobb direkt i MAX-kassan

Arkivbild MostPhotos
MAX tar ett steg mot en enklare rekryteringsprocess genom att erbjuda möjligheten att söka jobb direkt i expresskassorna på utvalda restauranger, vilket öppnar upp för unga talanger att enklare få sitt första jobb.

MAX strävar efter att göra det lika enkelt att söka jobb som att beställa en burgare. Med den nya lösningen kan kandidater enkelt svara på urvalsfrågor direkt i expresskassan utan att behöva skicka in CV eller personligt brev.

Sommarrekrytering utan krångel

Inför sommaren anställer MAX en stor mängd nya medarbetare, många för vilka det är deras första jobb. Den nya ansökningsprocessen med urvalsfrågor gör det lättare för både kandidater och rekryterande chefer att hitta rätt matchning.

Sök jobb direkt i expresskassan

Den nya möjligheten att söka jobb via expresskassorna på utvalda restauranger är ett innovativt tillägg till MAX:s rekryteringsstrategi. Genom en QR-kod slussas kandidater till MAX:s hemsida för en smidig ansökningsprocess.

Gemenskap och utveckling

För många är MAX inte bara en arbetsplats utan även en plats för gemenskap och utveckling. Ranya Alsayed, biträdande restaurangchef på MAX i Örebro, delar sin erfarenhet av att ha hittat både gemenskap och karriärmöjligheter på MAX.

En perfekt plats för unga talanger

MAX erbjuder inte bara möjligheten till ett första jobb utan även en tydlig karriärstege och interna utbildningar. För unga talanger som Ranya Alsayed är det en perfekt plats att växa både personligt och professionellt samtidigt som man får möjlighet att utveckla andra och skapa nya vänskapsband.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil