Solen, sangria och stränder lockar oss

Sangria och sol | Foto MostPhotos
Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Svenskar vill ha mer sol, sangria och stränder utanför kontoret. Det visar en liten undersökning om distansarbete som genomförts av ett av företaget Deel.
– Det här bekräftar det vi redan visste – arbetstagare vill inte bindas av gränser, säger Daniel Eisenberg, Sverigechef på Deel.

500 svenskar har svarat på frågor om sina tankar kring att jobba utomlands.
Över 66 procent av de som svarat vill jobba utomlands någon gång under karriären. Undersökningen genomfördes på uppdrag av Deel, med en webbpanel ihopsatt av undersökningsföretaget Norstat.Nära 62 procent skulle ta chansen att jobba utomlands i sin nuvarande roll om deras arbete tillät – och mest populära landet är Spanien, följt av USA och lite mer otippat med Norge som trea.

Läs mer om svenskar och utlandsjobb i magasinet, Butikstrender 6/2022

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil