Stänger en av två butiker i Vimmerby

Tyvärr stänger Coop en av sina butiker i Astrid Lindgrens kära Vimmerby | Foto Mostphotos
Coop Oskarshamn stänger nu en av två butiker i Vimmerby. Butiken på Norrtullsgatan, som funnits i 50 år, kommer att stänga 15 maj i år.

Under förra veckan samlades personalen, elva anställda, vid Coops butik på Norrtullsgatan i centrala Vimmerby till ett möte.
Beskedet där var att butiken, som funnits i 50 år, nu läggs ned med sista försäljningsdag 15 maj.

– Den här butiken har tyvärr haft problem i en rad av år. Vi har försökt sätta in insatser och gjort en hel del, men det går inte åt rätt håll. Det är tråkigt på alla sätt och vis, men när den här butiken byggdes så byggdes den för den tidens handel och ändamål. I dag bygger man inte på det sättet, säger Richard Hedsand, vd för Coop Oskarshamn, till lokala sajten Dagens Vimmerby.

Coop kommer efter stängningen att ha en butik kvar i Vimmerby, den på Fiskaregatan.
– Butiken ligger på absolut bästa läge i Vimmerby och det var en självklarhet för oss att satsa och vidareutveckla butiken med en rad olika tjänster och lösningar. Dessutom tittar vi även på att utöka öppettiderna för butiken, säger Richard Hedsand till Vimmerby tidning.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil