Stor konkurrens i butikstävlingen

Foto Pressbild
Intresset för Dagligvarugalans senaste kategori, "Årets äggavdelning", är betydande. Juryordföranden Jan Ahmadi uttrycker sin stolthet och glädje över det stora engagemanget och det stora antalet nomineringar som redan har kommit in.

Dagligvarugalans nya kategori, ”Årets äggavdelning”, har väckt stor uppmärksamhet och fått över 25 nomineringar hittills. Denna kategori, som för första gången introduceras vid årets upplaga av galan, reflekterar äggets betydelse som ett smart och omtyckt livsmedel. Juryordföranden Jan Ahmadi förklarar att den höga kvaliteten på de nominerade butikerna gör det svårt att välja ut finalister.

Svenska Ägg, som tagit initiativ till den nya kategorin, hoppas att äggavdelningarna i butikerna kommer att lyftas fram och inspirera kunderna genom att visa upp äggens många fördelar. Ägget är inte bara ett utmärkt animaliskt protein utan också prisvärt och mångsidigt, vilket gör det till en perfekt ingrediens vid alla måltider.

Dagligvarugalan, som arrangeras av Fri Köpenskap, har utökats med tre regionfinaler och totalt 20 olika kategorier för butikerna att tävla i. Vinnaren av ”Årets äggavdelning” kommer att utses i Örebro den 17 september av en jury bestående av representanter från branschen. Kriterierna för bedömning inkluderar butikens nytänkande, engagemang och försäljningsstrategier för att öka äggförsäljningen samt att inspirera och informera kunderna om äggets många fördelar. Slutdatum för nomineringar är den 31 maj. Besök dagligvarugalan.se för mer information om hur man nominerar en butik till ”Årets äggavdelning”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil