Stora Coop i Haninge först med nytt koncept

Foto Pressbild Coop
Premiär för ”Coop matmarknad” och nya Stora Coop Haninge är först ut med att prova konceptet som fokuserar på matglädje och inspiration.

Coop matmarknad är ett nytt butikskoncept med fokus på matglädje, kundmöte och inspiration. Stora Coop i Haninge är först ut i Coop butiker och stormarknaders, CBS, butiksnät att erbjuda kunderna en ”tre i ett”-butik, det vill säga Stora Coop, dygnet runt-öppet Coop mini och Coop hämtskåp för onlinebeställningar på samma ställe.

När Stora Coop i Haninge, tidigare Coop Forum, öppnade i ny skrud 29 september var det också som den som var först ut i det nya konceptet, Coop matmarknad.

– Nya Stora Coop i Haninge är rakt igenom en helt ny butik som jag hoppas och tror att kunderna kommer att ta till sig och uppskatta. Det känns fantastiskt roligt att vara en drivande pionjär i utvecklingen av hur Coop möter kunder på kundernas villkor och samtidigt sprider matglädje av den högre klassen, säger Bojan Mezner som är butikschef.

– Lite ödmjukt skulle jag gissa att nya Stora Coop i Haninge tillhör de absolut bästa matbutikerna i Stockholm. Utbudet, känslan i butiken och servicenivån är utöver det vanliga och ett lysande exempel på hur Coop gör verklig medlemsnytta genom att investera och flytta fram gränsen för hur en matbutik kan vara med fina erbjudanden och priser i butiken, säger Lars Ericsson, styrelseordförande för CBS.

– Coop ska vara en riktig matdestination, vilket jag tror syns och känns här. Med hänsyn tagen till läge och yta är vår ambition att införa Coop Matmarknad-konceptet med tre-i-ett och dygnet runt-öppet i alla våra butiker, säger Meta Persdotter, vd för samma CBS.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil