Tar stormarknad till stadsdelen

Johan Levin, butikschef Coop Ladugårdsängen på Stenbackavägen | Foto Pressbild
Coop fortsätter sin satsning på stadsdelen Ladugårdsängen i Örebro genom att införa sitt största stormarknadskoncept. Tio år efter sin ursprungliga etablering i området väljer kedjan att växla upp sin närvaro.

Under skottdagen den 29 februari kommer Coops butikschef, Johan Levin, att klippa bandet och markera öppningen av det nya Stora Coop, vilket är det största formatet i Coops butikskedja. Johan, som har varit butikschef i 2,5 år, ser fram emot att introducera det utvidgade sortimentet och den förbättrade shoppingupplevelsen för sina kunder.

Utökad butiksutbud och fokus på storhandel

Med det nya Stora Coop-konceptet kommer inte bara ett bredare sortiment utan även en rymligare butiksmiljö. Coop riktar in sig på att erbjuda prisvärda matvaror för hela familjen, med extra fokus på storhandel och mångsidiga erbjudanden.

”Det är inte varje år det är skottår, och det är inte varje år som ett Stora Coop kommer till kvarteret –
men oj, vad glad jag är att vår omtyckta och stadigt växande butik nu tar steget till Coops största format.”
säger Johan Levin, butikschef på Coop Ladugårdsängen.

Satsning på färskvaror och delikatesser

Sedan butiken öppnade 2014 har den varit känd för sitt fokus på färskvaror och delikatesser. Med en manuell delikatessdisk för fisk, charkuterier och ostar, samt ett fullskaligt bageri under bagare Simon Bergin, har Coop Ladugårdsängen etablerat sig som en populär destination för kvalitetsmat.

Festligheter och erbjudanden under öppningsdagen

Under invigningsdagen bjuds kunderna på en tio meter lång tårta och mängder av öppningserbjudanden, inklusive rabatterade priser på utvalda varor. Besökarna kan också förvänta sig aktiviteter som en chokladhjulstävling, fiskdamm för barnen och möjligheten att träffa maskoten Django.

Samhällsengagemang och arbetstillfällen

Stora Coop Ladugårdsängen fungerar även som en central punkt för besökare till Gustavsvik Resort & Camping och förväntas generera arbetstillfällen, särskilt under sommarsäsongen. Dessutom erbjuder butiken olika servicealternativ, inklusive e-handel och hemleverans.

Fortsatt tillväxt och närvaro

Coop visar med öppnandet av Stora Coop i Ladugårdsängen sitt engagemang för att fortsätta växa och stärka sin närvaro i lokalsamhället, samtidigt som man erbjuder kunderna en förbättrad och mer omfattande shoppingupplevelse.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil