Gekås Ullared inviger 3 000 kvm

”Den digitala handeln växer, men det gör vi också”, konstaterar vd Boris Lennerhov. | Foto: Pressbild
Gekås Ullareds senaste utbyggnation på 3 000 kvadratmeter möjliggör en storsatsning på kläder, utrustning och redskap för sport och friluftsliv.

Under 2020 blir Skandinaviens största varuhus ännu större. Andra etappen av företagets mest omfattande utbyggnationen genom tiderna öppnas upp för kunderna lagom till höstens shoppingsäsong. De nya ytorna möjliggör en storsatsning på sport- och fritidssortimentet.

– Människor rör på sig mer och mer på fritiden och vi har sett en ökad efterfrågad på dessa produktgrupper, säger Boris. Vi breddar sortimentet som redan finns och kompletterar med fler kända varumärken till riktigt bra priser. 

Totalt blir det 2 000 kvadratmeter sportparadis på entréplan där kläder, redskap och utrustning får en sammanhängande och utökad avdelning. I sortimentet finns bland annat utrustning för padel, vintersport, hemmaträning, cykel, golf och bollsport av alla de slag. På nedre plan presenteras ett helt nytt utbud av funktionella kläder för friluftslivet under de egna varumärkena Protech och Strøva, såväl som etablerade varumärken. 

– Den digitala handeln växer, men det gör vi också! På nätet köper kunderna enstaka produkter medan de hos oss fyller en hel kundvagn. Så länge människor i grunden tycker om att umgås, shoppa tillsammans och göra en bra affär så kommer vi fortsätta att vara framgångsrika, säger Boris. 

– Gekås strategi är inte att bromsa sig ut coronakrisen. Vi håller igen på kostnader i vardagen och investerar i sådant som lockar besökare och gynnar oss på lång sikt, säger Boris. 

Sportavdelningen öppnar i slutet av september och fritidsavdelningen i början av oktober. Den tredje etappen av Gekås Ullareds utbyggnation, som ger hela 8 000 kvadratmeter ny shoppingyta, öppnas under 2021 med massor av spännande nyheter. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil