Tydligaste trenderna inför skolavslutningen

Snart dags för studentfiranden igen! | Foto MostPhotos
Den tid då skolorna tar sommarlov närmar sig och Partykungen passar därför på att hissa vad företaget anser är trenderna inför årets firande.

Om halvannan månad drygt är det dags för tiotusentals ungdomar att avsluta sin gymnasieutbildning, vilket för med sig att de firar under epitetet studenten.

– De som tar studenten i år blir de första som har möjlighet till ett traditionsenligt firande sedan pandemin bröt ut. En av de mest populära programpunkterna är flakåkandet. De flesta företag som hyr ut flak erbjuder inte dekoration utan det står eleverna för själva, skriver Partykungen som naturligtvis vill göra sig nyttig inför gymnasieavslutningen.

Partykungen, Nordens största e-handlare på området, har samlat de tydligaste trenderna för studentfirande i Sverige, hävdar man i en pressrelease. 
Bland annat minskar efterfrågan på blåa och gula produkter till förmån för guldiga och silvriga, är en central spaning från företaget.

— Nu när det återigen blir tillåtet att åka runt på studentflak ser vi en stor efterfrågan på alla typer av dekorationer och studentprylar till studentflak. Trenderna är tydliga när studenterna äntligen ska få fira ordentligt igen, säger Joel Svensson hos nyss nämnda kung.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil