Upprört på H&M över krav att vara på plats

Foto MostPhotos
H&M vill att tjänstemännen är på arbetsplatsen i fortsättningen. Kravet har mött protester och resulterat i en protestlista med många underskrifter.

H&M har presenterat en ny policy för sina kontorsanställda i Sverige, eller rättare sagt en återgång till vad som tidigare varit normalt.
Från 1 december vill H&M att koncernens tjänstemän är på sin arbetsplats minst fyra dagar i veckan i snitt.

Breakit skriver nu att det här har utlöst stora protester och att en protestlista på bara några dagar fått 500 underskrifter.
Då har ändå H&M backat genom att föreslå en övergångstid fram till 30 november, där det räcker att vara på jobbet tre dagar i veckan.

– Vi ser att det är viktigt att i större utsträckning träffas fysiskt på arbetsplatsen för att främja gemenskap och kreativitet. Givetvis utvärderar vi vårt arbetssätt löpande och kommer även fortsättningsvis erbjuda utrymme för flexibilitet för våra medarbetare, hälsar H&M via kommunikationsavdelningen som svar på Breakits frågor.

De nya reglerna ser H&M som en återgång till normala förhållanden efter pandemin.  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil