Utökar med ännu en butik

Foto Pressbild
Myrorna svarar på den växande efterfrågan på second hand genom att öppna en tredje butik i Göteborg, denna gång på det växande handelsområdet Backaplan. Backaplan, beläget på Hisingen, är ett av Sveriges största handelsområden med omkring 120 butiker, inklusive stora kedjor, privata aktörer och andra second hand-butiker.

Området planeras att utvecklas till en dynamisk stadsdel med handel, bostäder, kultur och kontor under de kommande åren.

Myrorna, en välkänd second hand-kedja, öppnar sin nya butik den 25 april på Krokegårdsgatan 5, med en yta på 1 000 kvadratmeter. Butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av kläder, skor, leksaker och inredning för hela familjen, samt ett utökat utbud av möbler jämfört med de befintliga butikerna på Järntorget och i Olskroken.

Med en lättåtkomlig plats för kollektivtrafik och bil, samt över 3 000 parkeringsplatser i närheten, strävar Myrorna på Backaplan efter att göra det enklare för kunderna att lämna in sina föremål. Butiken har en lastkaj på baksidan för att ta emot större föremål, och de erbjuder även en kostnadsfri hämtningsservice för dem som föredrar det.

Myrorna betonar att överskottet från försäljningen i deras butiker går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Detta stöd kan inkludera skyddat boende för kvinnor som utsatts för våld, samt kläder och matkassar till familjer som behöver extra hjälp.

Den nya butiken på Backaplan ser fram emot att välkomna kunder från den 25 april kl. 10.00, medan inlämningen av varor redan är öppen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil