Välkomnar flera nya smakupplevelser

Foto Pressbild
7-Eleven Sverige expanderar sitt sortiment för att erbjuda kunderna ännu fler alternativ inom mat och fika. Från och med vecka 13 kan kunderna njuta av taquitos, banankakor gjorda på räddade bananer och ett helt nytt pizzasortiment på samtliga 7-Eleven-butiker i landet.

7-Eleven lanserar ett nytt sortiment av pizza med en ny och fluffigare pizzabotten som bas. Pizzorna kommer i smakerna Pesto Bianca, Capricciosa och Margherita och bereds direkt i butik för att säkerställa hög kvalitet.

Taquitos – smidiga to-go tacos
För att möta kundernas efterfrågan introducerar 7-Eleven taquitos, en praktisk to-go variant av tacos. Taquitosen består av ett hoprullat tortillabröd med fyllning och finns i smakerna Chicken fajita, Chicken buffalo och Chili cheese, där den senare är lakto-vegetarisk.

Fika med gott samvete
För den som söker en god fika med hållbarhet i åtanke erbjuder 7-Eleven banankakor gjorda på räddade bananer. Kakorna finns i tre olika smaker: klassisk Banankaka med chokladfrosting, Morotskaka med cream cheese-frosting och Kaffe & choklad gjord på kaffesump.

Marie Wedin, Kommersiell direktör på Reitan Convenience Sverige, franchisegivare till 7-Eleven, uttrycker sin entusiasm över att stärka upp mat- och fikaerbjudandet med dessa nya produktgrupper. De nya pizzorna, taquitosen och banankakorna kommer att finnas tillgängliga på samtliga 7-Eleven-butiker i landet från och med vecka 13.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil