Vårens nyheter från Arla

Foto Pressbild
Arla presenterar en rad spännande nyheter som nu finns tillgängliga i matbutikernas mejerikylar. Bland nyheterna finns en innovativ mjölkdryck, en unik fruktyoghurt och proteinrika mellanmål för den som är på språng.

Arla lanserar en ny laktosfri mjölkdryck som kombinerar låg fetthalt med högt innehåll av protein och kalcium. Den nya drycken, Arla Ko® Laktosfri Mjölkdryck+, är dessutom berikad med vitamin B12 och D, vilket gör den perfekt för den som vill göra hälsosamma små förändringar i sin kost.

För första gången någonsin introducerar Arla en yoghurt smaksatt med körsbär. Den nya smaken, Yoggi® Cherrylicious, erbjuder en fruktig och frisk smak som passar utmärkt till frukost, mellanmål eller som en enkel efterrätt.

Arlas Crushed-sortiment utökas med en ny smak: KESO® Cottage Cheese Crushed Lök. Denna finkorniga och släta variant av KESO® har en mild löksmak och är mångsidig nog att användas som pålägg, dipp eller i olika maträtter.

För den som behöver en snabb proteinboost lanserar Arla Protein praktiska yoghurtpouches. Dessa finns i smakerna Vanilj och Mango och innehåller 20 gram protein per förpackning. Den smarta förpackningen gör att man slipper sked och undviker kladd, perfekt för att avnjuta på språng.

Starbucks Chilled Coffee uppdaterar sina förpackningar till PET och introducerar två nya smaker: Vanilla Bean Macchiato och Hazelnut Macchiato. De nya förpackningarna är återförslutningsbara och dryckerna behöver inte hållas kylda, vilket gör dem lätta att ta med sig och njuta av när som helst.

Arlas vårnyheter erbjuder något för alla – från hälsosamma mjölkdrycker och fruktyoghurtar till praktiska proteinrika mellanmål och smakrika kaffedrycker. Alla nyheter finns nu tillgängliga i matbutikernas mejerikylar, redo att avnjutas.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil