Vårgårda hyllar svenska smaker

Foto Pressbild
Det nya snuset Vårgårda lanseras med smaker inspirerade av den svenska naturen: Skog, Bär, Blom och Ört. Varianterna skapar komplexa smakbilder som hyllar Västra Götaland och övriga landskap i Sverige.

Vårgårda är det senaste tillskottet på den svenska snusmarknaden med smaker inspirerade av den svenska naturen. Snuset är döpt efter produktionsorten Vårgårda i Västra Götaland och finns i fyra olika smakkombinationer – Skog, Bär, Blom och Ört. Smakerna är skapade med inspiration från den nordiska naturen och gastronomins värld och är en hyllning till Sveriges landskap och årstidsväxlingar.

En av Vårgårdas unika egenskaper är dess komplexa smakbild, vilket ger en känsla av att uppleva naturens vindar. Produkt Innovation Manager på Nordic Snus, Robin Rydgren, beskriver snuset som en fyllig tobakskaraktär där smakvarianterna bildar spännande och nya kombinationer.

Skog-smaken innehåller en ljus och kryddig tobakskaraktär med enbär, lavendel och en hint av björksav och harsyra. Bär-smaken har en ljus och kryddig tobakskaraktär med inslag av röda, mogna skogsbär och en hint av fläder. Blom-smaken har en ljus och kryddig tobakskaraktär med toner av kamomill, vita rosor och en hint av krusbär. Ört-smaken innehåller en ljus och kryddig tobakskaraktär med oregano och dragon, samt en bakomliggande hint av nässlor.

Vårgårda har kommit för att fylla ett tomrum på den svenska snusmarknaden och erbjuder något nytt och spännande för snusälskare. Med dess unika smakkombinationer som hyllar den svenska naturen och dess årstidsväxlingar, är det lätt att förstå varför detta snus har blivit så populärt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil