Veg of Lund blir Dug Foodtech

Foto Pressbild
Veg of Lund AB har officiellt bytt namn till Dug Foodtech AB (publ), enligt beslut på bolagets årsstämma den 26 juni 2024. Från och med idag, den 4 juli 2024, handlas bolagets aktie under det nya namnet Dug Foodtech med kortnamnet DUG.

Helene Nielsen, VD för Dug Foodtech, betonar att namnbytet är ett strategiskt steg för att etablera företaget som en aktör på den globala marknaden för innovativa och hållbara växtbaserade livsmedelsprodukter. Fokus ligger på att utnyttja deras unika kunskap och teknik för att maximera potatisens potential.

-Namnbytet till Dug Foodtech harmoniserar vår företagsidentitet med vårt varumärke, vilket gör det enklare för konsumenter och investerare att hitta våra produkter och aktier, säger Nielsen.
-Denna övergång inkluderar att uppdatera namn, e-postadresser och logotyper som en del av en förnyad grafisk profil för våra produkter, vilket säkerställer att processen förblir kostnadseffektiv.

Rebrandingen markerar en viktig milstolpe i företagets resa mot att etablera sig som ett framstående namn inom food tech-industrin, med fortsatt engagemang för innovation och hållbarhet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil