Willys tar över butik i Flemingsberg

Foto MostPhotos
Willy köper butiken Nya pulsen i Flemingsberg och gör om den till Willys-butik och får därmed sin första butik i Stockholms-förorten.

Willys köper butiken Nya pulsen från Flemingsbergs livs AB och öppnar därmed sin första butik i Stockholmsförorten Flemingsberg i södra Stockholm, skriver bolaget i en pressrelease.  

”Butiken Nya pulsen i Flemingsbergs centrum är en omtyckt butik med en trogen kundkrets i närområdet. Nu tar Willys över butiken och profilerar om den till sitt populära koncept med brett sortiment och låga priser”, sammanfattar man. 

Efter övertagandet, som sker tidigast 16 januari nästa år, ska butiken stängas en tid för att moderniseras och byggas om.
Det innebär bland annat en stor avdelning för frukt och grönt, färskt bröd gräddat i butik och en allmän omprofilering.

– Vi ser att vi bidrar till att sätta press på matpriserna där vi etablerar butiker, något som det finns ännu större behov av nu när matprisinflationen är hög. Många har mindre pengar över i plånboken, och att få tillgång till en butik med riktigt låga priser kan göra stor skillnad, säger Willys etableringschef Heinz Möller.       

Nya pulsen har cirka 80 medarbetare, vilka samtliga kommer att erbjudas anställning i den nya butiken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil