Anna Elgh avgår som vd för Svenska retursystem

Anna Elgh lämnar nu sitt uppdrag | Foto Pressbild
Efter nio år som vd för Svenska retursystem lämnar Anna Elgh jobbet men är kvar tills en ny vd tar över, vilket ska ske senast 1 juni nästa år.

Efter nio år som vd för Svenska retursystem har Anna Elgh meddelat styrelsen att hon beslutat att lämna sitt uppdrag. 
Hon kommer att vara kvar i organisationen till dess att en ny vd är på plats. Styrelsen har börjat leta efter ny vd.

Magnus Lagergren, ordförande Svenska Retursystem:
 – Jag och övriga i styrelsen vill rikta ett stort tack till Anna för hennes mångåriga insatser som ledare för SRS. Med sin breda erfarenhet inom logistik och systematiskt förbättringsarbete har Anna lett företaget med stor entusiasm och ett starkt patos mot företagets vision om en hållbar framtid. Anna har byggt en stark och modern organisation med hög kompetens till vilken styrelsen nu inleder rekryteringen av en ny vd, säger Magnus Lagergren som är styrelseordförande.

– Jag är så stolt och tacksam över vad vi tillsammans har åstadkommit under mina år som vd. Svenska retursystem är ett mycket speciellt företag som lyckats behålla sin entreprenörsanda trots att bolaget haft en stark och obruten tillväxt sedan starten 1997. Företaget var då och är fortfarande en pionjär inom den cirkulära ekonomin och än idag genomsyrar hållbarhet allt vi gör, summerar Elgh. 

– Jag känner att jag har bidragit med det jag kan för att utveckla bolaget och att det nu är dags för någon annan att ta vid. Jag kommer att arbeta med fullt engagemang till dess att en ny vd är på plats, dock senast den 1 juni 2023, avslutar Anna Elgh. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil