Arla Mild Kvarg i ny smidig storlek

Foto Pressbild

Nu utökar marknadsledaren inom kvarg sin produktserie med såväl ny smidig förpackningsstorlek som en ny fräsch smak.  För alla som behöver fylla på med energi under dagen!

Arla är stabil marknadsledare inom kvarg och nu utökas sortimentet med en ny storlek om 450g som kompletterar storsäljaren på 1000g. Praktisk och lagom stor för alla mindre hushåll men även för storkonsumenterna som nu kan unna sig att köpa två förpackningar i olika smaker.

Storsäljaren vanilj är given förstås och jordgubb relanseras som den breda och alltid lika populära smak som älskas av så många. Med hela 9,5g protein per 100g håller Arla Mild Kvarg dig mätt och nöjd längre. Fyll på närhelst under dagen för att orka lite längre och njut av en riktigt krämig och len kvarg utan tillsatt socker och med endast 0,2% fett.

Pris och tillgänglighet

Arla Mild Kvarg 450g lanseras i två populära och breda smaker, vanilj och jordgubb. Lansering vecka36 (4/9-2023)
Rek. butikspris 21,90 kr.

EAN-kod vanilj: 7310865891365
EAN-kod jordgubb: 7310865891396

Artikelnummer hos återförsäljare:

ICA: Vanilj 214059 Jordgubb 214060
Coop: Vanilj 5444 Jordgubb 5446
Axfood: Vanilj 101508499 Jordgubb 101508500

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil