Arvid Nordquist ska satsa på Danmark

Foto Pressbild
Kaffejätten Arvid Nordquist ska nu lansera sin kaffeportfölj i Danmark. Det sker via Selecta och gäller out of home-sektorn.

Arvid Nordquist lanserar sin kaffeportfölj i Danmark. Via Selecta kommer företaget nu att erbjuda kunder inom out of home-sektorn sitt sortiment.

– Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda vårt sortiment av 100 procent hållbart certifierat kaffe till våra danska kunder genom Selecta. Vår expertis inom kaffebranschen kommer att garantera en unik upplevelse för kaffeälskare i Danmark, säger Ina Bråsäter, marknadschef i Norden hos Arvid Nordquist, i en kommentar.

Selecta såg en efterfrågan på mer hållbara produkter hos sina kunder, vilket gav initiativet till ett samarbete med Arvid Nordquist.

– Vi ser en efterfrågan på mer hållbara lösningar hos företagen och med tillskott som Arvid Nordquist, har vi nu möjlighet att erbjuda fler lösningar som är anpassade till specifika hållbarhetsmål. Jag är säker på att det kommer att bli ett fantastiskt samarbete, säger Jonas Lilleskov, vd för Selecta.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil